Ri Bleck & Plåt

Hallå på er allihopa och riktigt trevligt att ni kommer in till bloggen även idag och jag hoppas ni ska tycka om det jag hade tänkt att berätta. Det var nämligen så här att när jag och min fru bestämde oss för ett nytt plåttak på ladugården så fick vi hjälp av en plåtslagare i Lund. Vi är så tacksamma för hjälpen som vi fick av ett företag som heter Ri Bleck & Plåt.  

 

Mest skriver jag om korna och mjölkproduktionen och allt annat trevligt som händer som det här med kosläppet som var populärt bland ungarna, men ibland är det bra att skriva en annan slags inlägg också, sådana inlägg som kan vara bra när det gäller att ge tips eller råd i olika frågor. Som det här inlägget då eftersom jag tänker att det säkert är både en och annan som kommer att behöva ha hjälp av en plåtslagare i Lund. Frugan och jag är verkligen belåtna med Ri Bleck & Plåt först och främst för att dessa plåtslagare verkligen kan sitt jobb utan och innan men också för att de som jobbar där är så trevliga. Lund hade varit en trevligare stad om alla företag hade en lika suverän kundservice som de har på Ri Bleck & Plåt. Nu är det inte bara plåttak som de kan hjälpa till med på det här företaget. Det kan vara bra för er att veta att ni kan få hjälp med i stort sett allt inom plåtslageri av Ri Bleck & Plåt. Jag är en sådan där person som måste undersöka “marknaden” och när jag tog offerter från flera olika plåtslagare i Lund upptäckte jag att Ri Bleck & Plåt hade marknadens billigaste priser!